• De zekerheid van Michel Willems: “Onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op mijn levenswensen van morgen.”
 • De zekerheid van Sanne Hermans: “Een vast maandbedrag voor de best passende verzekeringen voor mijn gezin.”
 • De zekerheid van Renée Jacobs: “Mijn pensioen is volledig afgestemd op mijn toekomstdromen.”
 • Hypotheken
  De zekerheid van Michel Willems
  “Onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op mijn levenswensen van morgen.”
 • Verzekeringen
  De zekerheid van Sanne Hermans.
  “Een vast maandbedrag voor de best passende verzekeringen voor mijn gezin.”
 • Pensioenen
  De zekerheid van Renée Jacobs:
  “Mijn pensioen is volledig afgestemd op mijn toekomstdromen.”

Verkoop 1% courtage

Gratis waardebepaling

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inspecteren wij de woning en geven u een reële inschatting van de marktwaarde. Deze waarde wordt onderbouwd door verkooptransacties welke geregistreerd zijn bij het Kadaster. Hierbij wordt onder andere gelet op de ligging, de technische staat van de woning en het aanbod van soortgelijke woningen. Bij een appartementsrecht zijn tevens de servicekosten en financiële positie van de Vereniging van Eigenaren van belang.

Opstartpakket € 750,00

Een professionele fotograaf maakt foto's. Deze worden vervolgens opgenomen in een keurige fullcolor woningbrochure met plattegronden. We halen alles uit de kast om de koper te bereiken. Behalve een zeer stijlvol verkoopbord wordt de woning gepubliceerd op Funda platform Daarnaast brengen wij uw huis onder de aandacht op social media. Uiteraard laten we ons eigen brede netwerk niet onbenut.

Bezichtigingen

De makelaar coördineert en begeleidt de bezichtigingen, welke vooraf op afspraak worden gemaakt. U hoeft niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn.

Onderhandeling

Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op ons. Wij zorgen dat u zoveel mogelijk voor uw woning krijgt. Vaak gaat een bod van een koper gepaard met zogenaamde ontbindende voorwaarde(n). Op basis hiervan kan de koopovereenkomst worden ontbonden. Bijvoorbeeld als de koper de financiering niet rond kan krijgen, geen huisvestingsvergunning kan krijgen of als er een negatieve uitkomst van een bouwkundig advies is. Naast deze voorwaarden maken wij met de koper ook afspraken over de datum van eigendomsoverdracht en de zaken die achterblijven in het huis, al dan niet tegen een aanvullende vergoeding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gordijnen, de vloerbedekking en dergelijke.

Koopovereenkomst

Wanneer u met de koper overeenstemming bereikt over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Wij informeren u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. Hierna kan het koopcontract alleen nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarde(n) die erin staan.

Eindinspectie

Vooraf aan de eigendomsoverdracht zal een inspectiebezichtiging worden gepland, waarbij u samen met de koper en de makelaar een laatste ronde maakt om te bekijken of de woning achtergelaten wordt zoals afgesproken is. Ook worden tijdens de inspectiebezichtiging alle meterstanden opgenomen, waarna de woning kunt afmelden bij betreffende energieleveranciers.

Notaris

Op het tijdstip dat daarvoor is vastgesteld in de leveringsakte, betaalt de koper de koopsom en, als dat van toepassing is, de prijs voor de roerende zaken die je achterlaat. De notaris zorgt voor de afrekening van de zakelijke lasten zoals de onroerende zaakbelasting, het rioolrecht en waterschapsbelasting. Daarnaast regelt hij de aflossing van de eventuele lopende hypotheek op het huis en de betaling van de rekening aan de makelaar. Het saldo dat overblijft, maakt de notaris over op uw rekening. U ontvangt dit nadat de akte is ingeschreven in het Kadaster. Dit is meestal één werkdag na de levering.