• De zekerheid van Michel Willems: “Onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op mijn levenswensen van morgen.”
 • De zekerheid van Sanne Hermans: “Een vast maandbedrag voor de best passende verzekeringen voor mijn gezin.”
 • De zekerheid van Renée Jacobs: “Mijn pensioen is volledig afgestemd op mijn toekomstdromen.”
 • Hypotheken
  De zekerheid van Michel Willems
  “Onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op mijn levenswensen van morgen.”
 • Verzekeringen
  De zekerheid van Sanne Hermans.
  “Een vast maandbedrag voor de best passende verzekeringen voor mijn gezin.”
 • Pensioenen
  De zekerheid van Renée Jacobs:
  “Mijn pensioen is volledig afgestemd op mijn toekomstdromen.”

Aankoop

Aankoopmakelaar Novada Vast en Zekerheid

 Uw wensen, dromen en zekerheden Als aankoopmakelaar in Best en omgeving weten we: een huis kopen is een belangrijk moment in je leven. Samen brengen uw mogelijkheden, dromen en wensen in kaart.

Is dit uw eerste koophuis? Wat is de reden dat u wilt gaan verhuizen? Wat zijn uw wensen en mogelijkheden voor de toekomt? In welke omgeving wilt u wonen? En nog veel meer vragen ontstaan bij het kopen van een woning.

Zoektocht naar uw wensen, dromen en zekerheden

Als aankoopmakelaar kennen we de woningmarkt in Best en omgeving door en door. Dus hebben we voortdurend zicht op het actuele woningaanbod in wijken waar u uw dromen waar kunt maken. Daarnaast wijzen we u ook op verrassende alternatieven die op ons pad komen.

 Een woning op het oog? U heeft een goed gevoel over een woning en/of de buurt. Hierna gaan we goed voorbereid samen kijken. Voldoet de woning werkelijk aan uw wensen? Wat zijn pluspunten en minpunten? Wij letten als uw aankoopmakelaar kritisch op alle details. We geven advies over de bouwkundige staat, de juridische aspecten, de marktwaarde en het concurrerend aanbod.

Onderhandelen?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan bepalen we samen in goed overleg de juiste aankoopstrategie en het beste bod. Als aankoopmakelaar voeren we de onderhandelingen. Met als doel een scherpe prijs en de meest gunstige voorwaarden. Is de koop rond dan begeleiden we u tot en met de officiële overdracht bij de notaris. Bekijk ook ons Alles-in-1-pakket

 Onafhankelijkheid

Ons kantoor is geheel onafhankelijk. We zijn niet aangesloten bij een branchevereniging en hebben geen banden met andere kantoren. De kosten voor het aankopen van een woning bedragen € 750,00 exclusief btw.